Zorgeloos fietsen in een rokje of jurk

Richard Masoner/Flickr

Een rokjarretel die je jurk of rok op zijn plaats houdt tijdens het fietsen.

Het rokjesseizoen is al een tijdje geleden begonnen. De mooiste jurken en rokken sieren het straatbeeld. En groot gelijk als je met dit mooie weer op de fiets naar je werk wilt. Maar jurken en fietsen gaan niet goed samen. Bij het minste of geringste hijst de wind je jurk op en krijg je de aandacht waar je niet om hebt gevraagd.

Daar is iets op gevonden. Met de rokjarretel van Bird Industries klem je de rand van de jurk vast aan een been. Zo vliegt de jurk niet meer omhoog wanneer je weer eens verrast wordt door een windvlaag. De jarretel is online te bestellen voor 12 dollar.

bird Industries


Handige truc

Wil je geen geld uitgeven? Dan helpt dit trucje misschien ook om (wijde) jurken en rokken op hun plaats te houden. Het enige wat je nodig hebt is een elastiekje en een muntje van vijf eurocent. Kijk naar de volgende video-instructie met de titel Penny in Yo Pants.

Lees ook:Woensdag pas ├ęcht rokjesdag
Lees ook:Hoe ga je zuiniger om met de papieren handdoek? [VIDEO]
Lees ook:Kleding no-no’s op kantoor
Lees ook:Werkt de stormparaplu voor fietsers?
Lees ook:Haal de 3D-printer in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.