Een kijkje bij Etsy

 

Foto: Drew Anthony Smith/Fast Company

Neem een kijkje op het hoofdkantoor van Etsy.com in Brooklyn, New York.

Etsy, de verkoopsite voor zelfstandige sieraden-, kleding- en meubelmakers, bestaat alweer zeven jaar. De verkopers en klanten bestaan voor een groot deel uit vrouwen. En dat is ook terug te zien in de populatie op het hoofdkantoor in Brooklyn, New York.

Zoals de website unieke items aanbiedt, hanteert de organisatie achter de webshop ook een uniek personeelsbeleid. Werknemers met een arbeidscontract krijgen zakgeld om op Etsy.com artikelen voor hun werkplek te kopen waarmee ze de kantoortuin een persoonlijke touch kunnen geven. De bureaus zijn handgemaakt en vervaardigd in de werkplaats van Etsy. De vergaderruimtes staan vol met planten. En in de ‘breathing rooms’, waar geen mobiele apparaten worden toegelaten, liggen meditatiekussens. Het bedrijfsrestaurant Eatsy gebruikt lokale, biologische ingrediënten. En met de Etsy School kunnen medewerkers elkaar cursussen geven tijdens werktijd, van mindfulness tot haken.

Etsy doet bovendien aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf draagt bij aan meer diversiteit in technologische bedrijven en gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke kantoorartikelen.

Neem een kijkje in het hoofdkantoor met FastCompany.

Foto: Drew Anthony Smith/Fast Company

Lees ook:Hoe breng jij je lunchpauze door?
Lees ook:Een kijkje bij Google Amsterdam
Lees ook:Nieuwe adviseur helpt Witte Huis naar het Google-tijdperk
Lees ook:Leer gratis en online een nieuwe taal
Lees ook:Hoe ga je zuiniger om met de papieren handdoek? [VIDEO]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.