Wie heeft mijn werkplek gepikt?

Een nieuw verschenen boek leert je als flex- en thuiswerker Het Nieuwe Werken te overleven.

Geen vaste werkplek, geen kast, geen ladeblok en geen posters meer aan de muur. Wel een flexplek, een locker, digitale mappen en veel ergernissen. Het nieuwe werken is immers bedacht voor de werkgever en niet voor de werknemer.

In Het Nieuwe Werken werk je onafhankelijk van plaats en tijd. Waar je werkt en wanneer maakt niet veel meer uit. Door het initiatief te nemen om meer resultaatgericht te gaan werken neem jij de regie over.

Hoe je het nieuwe werken naar je hand zet, leer je in het boek Wie heeft mijn werkplek gepikt? – Profiteren van het nieuwe werken in 14 hacks van Floris Vrasdonk en Suze Krijnen. Zij trainen en begeleiden al jaren organisaties en medewerkers bij het invoeren van HNW. En zij zagen al lang in dat dit systeem pas werkt als ook de medewerker er zijn voordeel uit kan halen.

Vrasdonk en Krijnen beschrijven veertien praktische hacks voor de medewerker. Bijvoorbeeld hoe je altijd een passende werkplek vindt, hoe je profiteert van samenwerken op afstand, hoe je thuis wèl aan werken toekomt en hoe je je privéomgeving voor je laat werken.

Wie heeft mijn werkplek gepikt?  (Uitgeverij Haystack) kost 16,50 euro en is verkrijgbaar bij managementboek.nl, bol.com en je favoriete lokale boekhandel.

Uitgeverij Haystack

Lees ook:Vertel je verhaal met Instagram
Lees ook:Stop met zeuren. Ga nieuw organiseren!
Lees ook:Ben jij een happyholic?
Lees ook:Wat maakt jouw werkplek uniek?
Lees ook:Deze lamp vertelt collega’s waar je bent

Eén reactie op “Wie heeft mijn werkplek gepikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.