Bedrijfsuitje? Bestel catering van een foodtruck

Laat vers en gevarieerd, voedzaam en duurzaam eten serveren tijdens het jaarlijkse personeelsfeest.

Als je het bedrijfsuitje moet organiseren dan heb je met je team de taak om de leukste activiteiten te bedenken. Maar als het eten waardeloos is, dan heb je gefaald. Lekker eten hoort er altijd bij. Met andere woorden, een geslaagd bedrijfsuitje staat of valt met de keuze van de catering. Voor het personeel is er meestal weinig keuze, vooral voor degenen die vegetarisch zijn of glutenvrij voedsel moeten eten.

ToetToetFood.nl
Op ToetToetFood.nl heb je keuze uit tientallen foodtrucks in Nederland. De foodtrucks komen naar de afgesproken feestlocatie. Er is keuze uit biologisch eten, barbecue, vis, brood, frituursnacks, pannenkoeken, pasta, tapas, oosters, smoothies, ijs, soep en salades.

‘s Ochtends laat je een barista komen die verse espresso en cappuccino zet en ‘s middags komt er een tosti-truck. ‘s Avonds laat je meerdere rollende keukens komen op basis van de wensen van het personeel. Werken er bij jou veel mannen, dan zijn spareribs en hamburgers zeker welkom. Vrouwen kiezen liever voor vis en groenten. Hou rekening met  het aantal vegetariërs en veganisten en bied ook hen een gevarieerd menu.

Non-Food
Zoek je nog wat extra’s? Er zijn ook non-food trucks, zoals de SayKaas photobus en de Brommerbios.

Foodtrucks kun je bestellen voor een feest met meer dan 50 personen. Heb je een kleiner feest, dan is het aanbod beperkter. Er zijn wel voorwaarden te stellen aan de locatie. Er moet voldoende stroomvoorziening en stromend water binnen loopafstand zijn, en er moet  parkeergelegenheid voor de foodtruck(s) zijn. Benieuwd? Kies uit 170 geregistreerde foodtrucks op ToetToetFood.nl.

Foto’s: ToetToetFood, Tammy Gordon/Flickr CC BY 2.0

Lees ook:Restaurantmenu’s in Google’s zoekresultaten
Lees ook:Hoeveel eieren mag je eten?
Lees ook:Urban caching: bewaar een extra tas op kantoor
Lees ook:Wat levert een goed facilitair management op?
Lees ook:De mooiste digitale uitnodigingen verstuur je met Paperless Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.