Leggings zijn geen broeken

Afbeelding: naijagists.com

Hoe draag je leggings op een stijlvolle manier naar kantoor?

Het is bijna najaar. Dat betekent voor de meeste vrouwen dat de leggings weer uit de kast worden getrokken. Nederlandse vrouwen houden van leggings. We hebben enkele zomerseizoenen gehad dat Hollandse mama´s witte driekwartleggings onder hun rok droegen. Zelf ben ik er nooit fan van geweest, dus blij dat dit niet meer in het straatbeeld voorkomt.

In ieder geval, net als skinny jeans is dit kledingstuk niet geschikt voor ieder figuur. We hebben ze door de jaren heen gezien: vrouwen die het helemaal verkeerd dragen. Terwijl het best leuk kan staan, wat je figuur ook is. Dus, hoe draag je leggings met stijl naar kantoor?

Foto: Kristine or Polly

Nee
Als je stevige dijen hebt, is het niet raadzaam om een lichtgekleurde legging van een dunne stof uit te kiezen. De vetbultjes op je benen en billen zijn dan zichtbaar en dat was vast niet je bedoeling geweest. Ook hoor je geen korte blouse of trui erboven te dragen. Waarom niet? Omdat leggings geen broeken zijn.

 

Foto: lolobu.com

Ja
Sweaters zijn weer terug van weggeweest. Leggings onder een oversized sweater staan daarom heel goed. Eigenlijk staan ze goed onder alles wat oversized is, dus ook shirts en wollen truien of cardigans. Zolang de billen maar bedekt zijn. Laat de UGGs thuis. Draag er lange laarzen of enkellaarsjes onder en you´re good to go.

Meer tips nodig? Raadpleeg ‘What to wear with leggings’ op Pinterest.

Lees ook:Zijn hoge hakken wel of niet schadelijk?
Lees ook:Kleding no-no’s op kantoor
Lees ook:Wat je moet aantrekken om indruk te maken
Lees ook:Pakistan zet vrouwenbussen in
Lees ook:Vergeet vrijdag de zonsverduistering niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.