Wie zijn de assistenten van de beroemdste hoofdredacteur?

Foto: instagram.com/voguemagazine

Benieuwd naar de drie vrouwen die Anna Wintour assisteren? Bekijk hun instagram.

Na het lezen en vervolgens zien van The Devil Wears Prada, wist je één ding zeker: je wordt geen personal assistente van Anna Wintour, de vrouw die sinds 1988 hoofdredacteur van Vogue is en nu ook de artistic director van moederbedrijf Condé Nast. Wintour is de meest invloedrijke vrouw in de modewereld en op haar is het personage Miranda Priestly uit het boek van Lauren Weisberger gebaseerd.

Een baas die van haar assistenten verwacht dat ze 16 uur per dag beschikbaar zijn, ook voor privézaken, daar wil niet iedereen voor werken. Toch zijn er genoeg mensen die in de rij staan. Haar naam opent tenslotte vele deuren.

De drie assistenten van Wintour zijn Lili Goksenin, Lily Stav Gildor en Rey-Hanna Vakili, onlangs geïnterviewd door the Daily Front Row. Rey-Hanna is een 23-jarige Australische die naar de VS ging om aan Yale te studeren. Haar instagram heet Reyvakili. Lily Stav Gildor is even jong en studeerde kunst aan Brown University. Haar instagram heet Lilystav. De laatste heet Lili Goksenin. Ze is een New York University alumnus en de meest ervaren van de drie. Haar instagram heet Lilignyc.

Rey-Hanna, Lily en Lili – kun je het je al voorstellen wanneer Wintour een van hen wil roepen? – hebben het vast enorm naar hun zin. Maar vergeet ook niet dat ze bij Vogue werken. Iedere vrouw is elke dag bezig andere vrouwen te imponeren dan wel te overtreffen met de laatste mode. De druk daar is veel groter om een eigen stijl te hebben. Met een seizoen achterstand hebben wij het maar makkelijk met onze aankopen van H&M, Zara, Berschka en Primark.

Lees ook:Vertel je verhaal met Instagram
Lees ook:De eerste werkdag van het jaar: kussen of wegblijven?
Lees ook:Mooi zijn heeft ook professionele nadelen
Lees ook:Secretaresse van het Jaar 2014 werkt bij Microsoft
Lees ook:Celstraf voor manager wegens aanranding secretaresses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.