Kostenbeheerder Concur in zee met Airbnb en Uber

Foto: Matthew Hurst/Flickr

Voor zakelijke reizigers kan het huren van een auto bij Uber of een etage bij Airbnb veel administratieve rompslomp met zich meebrengen. Daarom is zakelijke kostenbeheerder Concur in zee gegaan met de twee snelstgroeiende verhuurbedrijven.

Concur beheert reis- en hotelkosten voor hun zakelijke klanten. Door middel van de mobiele app houdt de reiziger zijn gemaakte kosten bij die hij papierloos bij zijn werkgever kan declareren en waarmee hij een gedetailleerd kostenoverzicht kan maken.

Concur ziet hoe steeds meer zakelijke reizigers bij Airbnb boeken dan bij een hotel omdat een etage (in de meeste gevallen) vele malen goedkoper is dan een hotelkamer. Ook geven dezelfde reizigers de voorkeur aan een rit via Uber omdat deze makkelijker te betalen is met de creditcard van de werkgever.

Concur is ook gevestigd in Amsterdam.

Lees ook:Airbnb populair bij zakelijke reizigers
Lees ook:Meeste aanbod Airbnb in New York illegaal
Lees ook:Goedkopere alternatieven voor treinkaartje
Lees ook:Priv├ęchauffeur Uber nu ook in Rotterdam
Lees ook:Pas op met wifi van Marriott hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.