Zet al je klantenpassen over naar je smartphone

Puilt je portemonnee ook uit van al die klantenpassen? Heb je er zelfs zó veel dat je ze in een speciaal pasboekje bewaart? Zet ze nu gauw over naar je smartphone.

Het is toch niet normaal meer hoeveel voordeelpassen je elke dag met je meezeult om in aanmerking te komen voor klantenvoordeel of het spaarprogramma van de winkelketen. Dat kan toch anders? Ja, dat kan. Met de app PasNL scan je voortaan met je smartphone.

Installeer de app. Registreer je e-mailadres bij PasNL zodat de scans bewaard blijven. Zoek AH Bonuskaart op in de lijst. Haal je echte AH Bonuskaart tevoorschijn en scan de streepjescode. Controleer het nummer en bewaar. Bij de kassa pak je je telefoon, zoek je de Bonuskaart in de app op en hou je je touchscreen tegen de scanner tot je het bekende piepje hoort. Een kind kan de was doen.

De aangesloten winkels kunnen bovendien via PasNL aanbiedingen en coupons naar de klant sturen. Zo loop je nooit meer een kortingsactie mis.

Staat je kortingspas niet in de lijst met deelnemende passen, dan kan je hem ook gewoon zelf toevoegen.

Er zijn wel enige kanttekeningen te maken. Niet alle winkels hebben scanners die smartphones kunnen uitlezen. Bij andere winkels zit de scanner in de kassa en zou je je smartphone even aan de kassière moeten afgeven. Als je daar geen probleem mee hebt, biedt de smartphone de ideale oplossing voor de pasjesbagage.
 

Lees ook:Apple komt met eigen app voor klantenpasjes
Lees ook:Vliegtuigmodus redt je smartphone
Lees ook:Verboden woorden op de werkvloer
Lees ook:iPads verboden voor Chinese ambtenaren
Lees ook:High Tea en Workshop naar keuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.