Vrijdag Warme Truiendag

Deze vrijdag wordt de koudste dag van het jaar. De gevoelstemperatuur zou dan neerkomen op min 12 graden. Dat komt goed uit want dan is het toch Warme Truiendag. Met een oldschool wollen trui trotseren we het koude weer wel en besparen we ook nog eens energie.

De negende Warme Truiendag is een initiatief van Klimaatverbond Nederland en energieleverancier Greenchoice. De trui staat symbool voor wat consumenten zelf kunnen doen om meer grip te krijgen op hun energierekening en hun bijdrage te leveren aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Mede door je warmer te kleden, zou je de verwarming op de koudste dag van het jaar niet zo hoog hoeven zetten. Verder helpen goede isolatie, dikke gordijnen voor de ramen en tochtstrippen je de warmte binnenshuis te houden.

Is jouw kantoor helaas slecht geïsoleerd of gaat de verwarming op jouw etage voortdurend stuk, dan is het bewaren van een warme wollen of fleece trui op het werk geen slecht idee. Ook al staat zo’n trui je misschien niet, je collega’s begrijpen je écht wel.

Dus: trek hem maar aan, die wintertrui die je nooit meer zou dragen maar ook niet wilde weggooien.

Bridget Jones: The Edge of Reason/Miramax

Bridget Jones: The Edge of Reason/Miramax

Lees ook:Deze gadgets houden je warm deze winter
Lees ook:Energieker worden door kouder te douchen
Lees ook:Hoe ziet het ideale kantoor eruit?
Lees ook:Leggings zijn geen broeken
Lees ook:Kostenbeheerder Concur in zee met Airbnb en Uber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.