Stuur vrijdag een gratis valentijn

Foto: PostNL

Foto: PostNL

Het is nog niet te laat. Zaterdag is het Valentijnsdag. Je hebt dus nog exact één dag om je geliefde of stille liefde een valentijn te sturen. PostNL helpt je daarbij.

Vrijdag staan er in vier steden een speciale valentijnsbus van PostNL waar je een valentijnskaart kan schrijven en, verzegeld met een kus, direct kan opsturen opdat hij de volgende dag op de mat van je valentijn valt.

In Rotterdam, Apeldoorn, Leiden en Amsterdam deelt het valentijnsteam van PostNL kaartjes uit. Kijk op de site van PostNL waar de valentijnsbus staat. Zolang de kaart vóór vrijdag 17.00 uur op de bus is, verzekert PostNL dat hij zaterdag aankomt. Via de app versturen kan natuurlijk ook nog steeds.

Nu heeft PostNL alleen aan de vrouwen gedacht, aangezien frankeren niet nodig is als de kaart bestempeld is met een kus. Omdat mannen geen lippenstift opdoen, zal hun kus dus niet zichtbaar zijn. Hopelijk heeft PostNL voor hen een oplossing.

Als je Valentijnsdag commerciële onzin vindt, bedenk dan voor je liefje, man of vrouw, hoe heerlijk het is om te weten dat je aan hem of haar denkt. Sla dus geen flater en maak er morgen geen ‘vrijdag de 13e’ van.

Lees ook:Woensdag pas écht rokjesdag
Lees ook:Laat je postpakketje in een kluis bezorgen
Lees ook:Als vrouwen mannen zouden naroepen
Lees ook:Wen eerder aan de zomertijd
Lees ook:Noord-Amerika is zomertijd ingegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.