De leukste 1-aprilgrappen tot nu toe 2015

tesco
Vandaag weet niemand wie ze wel en niet moeten vertrouwen. Dat geldt ook voor de media. Bij sommige nepberichten zou je echter willen dat ze waar zijn.  Ervan uitgaand dat je al op de hoogte bent van de Nederlandse grappen zijn hier de leukste 1-aprilgrappen uit de buitenlandse media.

De Selfie Shoes van schoenenwinkel Miz Mooz. Selfie-sticks zijn gevaarlijk en dorky. Maak voortaan selfies met je voet.
selfie-shoes-miz-mooz-coverimage

De Google Fiber Dial Up Mode. Met de extra langzame internetverbinding van Google heb je eindelijk tijd om tussendoor een kopje koffie te zetten of een paar minuten mindfulness uit te oefenen. [VIDEO]
Dial-up mode

De Google Smartbox. De oude, vertrouwde brievenbus is, wat Google betreft, nog niet afgeschreven. Deze brievenbus vertelt je wanneer je tastbare post hebt ontvangen, verdeelt de verschillende soorten post voor je, houdt je post op kamertemperatuur en geeft een elektrische schok aan bezorgers van ongewenste reclame. [VIDEO]
Google_Smartbox_by_Inbox_April_Fools_01

De Amazon Dash Button. Echt of 1 april? Oordeel zelf: Speciaal voor de Prime-klanten van Amazon.com bestaat er een speciale knop waarmee je een nieuwe voorraad producten kan bestellen. De producten worden dan thuisbezorgd voordat de oude voorraad op is. [VIDEO]
amazon-dash-button

Een historische brief uit 1967 van het bestuur van de Royal Albert Hall in Londen aan het management van The Beatles en de reactiebrief van John Lennon. De brief verwijst naar de songtekst van A Day In The Life waarin fouten staan die betrekking hebben tot de Royal Albert Hall.
rah-letter-to-epstein-620x876

Trampolinevloeren in Britse supermarktketen Tesco. Zo kom je ook bij de hoogste schappen. Alleen voor de lenige klanten.

Een bankfiliaal met een drive-thru voor fietsers. De Santander-bank in Groot-Brittannië introduceert een loket speciaal voor fietsende klanten.

Lees ook:Ontdek de special effects van Google
Lees ook:Deze gadgets houden je warm deze winter
Lees ook:Wat gebeurt er met je online profielen als je doodgaat?
Lees ook:Gedragscode voor personeel van Franse minister
Lees ook:Van Windows 8 naar Windows 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.