Maak kennis met de nieuwe blogger van secretaresse.blog.nl

 

Lea Latumahina

Ik stel mij even voor. Mijn naam is Lea Latumahina en ik ben sinds 14 maart de nieuwe blogger voor de secretaresse.blog.nl. Hier schrijf ik over actuele zaken die voor secretaresses maar evengoed voor andere kantoormedewerkers interessant kunnen zijn.

Ik werk bij de overheid als directiesecretaresse en intranetbeheerder, heb een vertalersachtergrond en ben handig met computers. Ik lees graag over gadgets en nieuwe media. Maar ik hou ook van schrijven. Dus waarom zou ik dat allemaal niet combineren?

Wil je dus op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van informatietechnologie, taalvaardigheid en Het Nieuwe Werken, dan ben je bij mij aan het goede adres. En als ik andere interessante weetjes tegenkom, zal ik die jou zeker niet onthouden. Nu ontgaat niets jou meer.

Vertel dus ook je collega’s over deze nieuwe blog. En heb je zelf een nieuwstip voor me dan kun je me natuurlijk mailen op  [email protected].  


Lees ook:Secretaresse.blog zoekt nieuwe blogger
Lees ook:Management Support organiseert Workshopdagen 2014
Lees ook:Ben jij future proof?
Lees ook:Maak jezelf goud waard
Lees ook:Bloemen bezorgen | yoursurprise.nl

3 reacties op “Maak kennis met de nieuwe blogger van secretaresse.blog.nl

 1. Johanna

  Welkom bij de club, veel plezier gewenst bij het bloggen, ik ben benieuwd naar al je nieuwtjes!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lea Latumahina

   Dank je wel, Johanna. Ik voel me nu al thuis.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Paula Horvers

  Heel goed dat je dit doet. Fijn dat je je kennis deelt op deze manier. Dus veel succes en uiteraard veel plezier met je blog.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.