Dit boek is stiekem een meubelstuk

Kickstarter/Bookniture

Kickstarter/Bookniture

Het oogt als een echt boek. Maar er zit geen verhaal in. Als je het uitklapt, heb je ineens een tafeltje of een krukje. Een ideaal cadeau-idee voor wie weinig ruimte in huis heeft of als relatiegeschenk.

Geef je thuis een feestje maar heb je niet genoeg stoelen? Zou het niet geweldig zijn als je alleen maar naar je boekenkast hoeft te lopen en van een boek een stoeltje maakt?

Bookniture lijkt van buiten op een Moleskine. De bladzijden zijn niet van papier maar van aaneengebonden kartonnen platen. Je vouwt het boek helemaal open en zet de voor- en achterkaft met het moleskine-achtige elastiek vast. Vervolgens zet je hem op de grond en leg je er een kartonnen plaat op en zo heb je een krukje. Of een bijzettafeltje of een voetenbankje.

Geopend is het boek zo sterk dat het 100 keer zijn gewicht kan dragen. Dus je kan er rustig op zitten zonder bang te zijn dat je doorzakt.

Is je visite weer vertrokken, dan klap je het meubelstuk net zo makkelijk weer in, stop je het terug in de boekenkast en heb je je ruimte weer terug.

Bookniture is gecreƫerd door ontwerper Mike Mak uit Hong Kong. Het komt pas in mei op de markt maar is alvast te bestellen voor 63 dollar per stuk via Kickstarter.

Lees ook:Geen bankje nodig met deze rugtas
Lees ook:Leggings zijn geen broeken
Lees ook:Thuiswerken in de zon? Hier is zonwering voor je laptop
Lees ook:Deze ruggordel houdt je rug recht als er geen rugleuning is
Lees ook:Kleding no-no’s op kantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.