Bedrijfsuitjes leg je voortaan vast met de camera drone

ZANO

ZANO

Foto’s vanaf ooghoogte beginnen afgezaagd te worden. De camera drone brengt kiekjes maken naar een nieuwe hoogte.

Of het een sportmiddag op het strand, een bedrijfsfeest of een speurtocht door de binnenstad is, personeelsuitjes zijn het leukst als er foto’s worden gemaakt. Tegenwoordig ben je niet meer afhankelijk van één collega die de taak heeft om de feestsfeer op de gevoelige plaat vast te leggen. Met je eigen iPhone (en een selfie stick) kun je zelf leuke en bijzonder scherpe foto’s maken. Maar misschien wordt het tijd om je foto’s en video’s ‘to the next level’ te brengen en ze met een camera drone vanuit de lucht te maken.

De nano drone van ZANO past in je hand en lijkt op een speelgoedhelicoptertje. Het heeft een ingebouwde camera die je met je smartphone bestuurt tot circa 25 meter afstand. Het beeldmateriaal bekijk je later op je laptop of smartphone. Deze camera drone kost rond de 230 euro en is vanaf juli verkrijgbaar.

Nano drones van andere merken heb je elders al vanaf 30 euro. Voor het echte werk, zoals de Yuneec Q500 quadcopter met een full HD camera en een bedieningspaneel, betaal je ongeveer 1300 euro. Omdat ik niet weet welke online verkopers betrouwbaar zijn, adviseer ik om alleen bij webshops te bestellen die aangesloten zijn bij Thuiswinkel.org.

Hoe werkt een camera drone? Bekijk hier een demonstratie van de nano drone van ZANO.

Lees ook:Microsoft Office for iPad is gearriveerd
Lees ook:IKEA komt met opladers in meubels
Lees ook:Goedkopere alternatieven voor treinkaartje
Lees ook:Google koopt geniale vertaalapp
Lees ook:Daar komt de smartwatch uit de mouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.