Secretaresse.blog zoekt nieuwe blogger

Christian Gonzalez

Per 1 juli 2015 geeft Lea Latumahina het stokje door aan de volgende enthousiaste blogger. Zou jij graag willen schrijven voor Secretaresse.blog en heb je journalistieke ervaring? Reageer dan nu!

Als schrijver van Secretaresse.blog heb jij volledige controle op wat jouw doelgroep te lezen krijgt. Je grijpt de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld ergonomie en het nieuwe werken aan om jouw mening te delen met een community van mensen die geïnteresseerd zijn in het kantoorwezen. Dagelijks schrijf je er een aantal berichten over. Dit wordt jouw blog.

Blog Online is met blog.nl het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Elk blog staat onder redactie van een echte journalist. Momenteel draaien er 90 blogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken.

Blog.nl biedt:

  • Ondersteuning bij het bloggen
  • Een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem (WordPress)
  • Een groot bereik
  • Opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc.
  • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger Secretaresse.blog.nl. Geef aan wat jou de geschikte blogger maakt en wat jij kan toevoegen aan dit blog. Voeg ook je CV toe waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

Foto: Christian Gonzalez/Flickr CC BY 2.0

Lees ook:Maak kennis met de nieuwe blogger van secretaresse.blog.nl
Lees ook:‘s Werelds grootste bureau staat in dit kantoor
Lees ook:De leukste koffiesites voor de koffiepauze
Lees ook:Archiefvideo How NOT to be a secretary (1944)
Lees ook:Bernie Madoff’s ex-secretaresse zweert van niets te weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.