Comfortabel werken doe je in een worklounge

Als je in een Brody WorkLounge hebt gezeten, wil je misschien nooit meer terug naar de kantoortuin.

Samenwerken in een kantoortuin is prima als je gestoord mag worden. Maar wil je geconcentreerd werken aan een opdracht dan pak je je spullen en zoek je een rustiger plekje waar je het liefst ook comfortabel kan zitten. Toch?

Steelcase, de fabrikant in inspirerend kantoormeubilair, heeft een nieuw type werkplek in de collectie lounge seatings uitgebracht. De Brody WorkLounge is een eenpersoonswerkplek met een gedeeltelijke omheining zodat niemand over je schouder kan meekijken. De werkplek heeft een opbergplankje voor je tas en twee op hoogte verstelbare tafeltjes, eentje om op te schrijven en een tafeltje voor de laptop of tablet. De ergonomische stoel is breed en zacht en gaat gepaard met een voetensteun voor extra comfort. Verder is er een stopcontact en leeslamp aanwezig.

De Brody is een papierloze werkplek. Dus, als je van plan bent een stapel dossiers mee te nemen dan moet je doorlopen want daar is gewoon geen ruimte voor. Het vervangt dan ook niet de grote bureaus op kantoor maar dient puur als flexplek.

Nou kan een afgezonderde werkplek je misschien helpen beter te concentreren. De uitdaging zit hem ook in het negeren van digitale afleiding, zoals de telefoon en social media.

null
Bekijk alle afbeeldingen van de Brody WorkLounge. Kijk op Steelcase.nl voor het uitgebreide assortiment kantoormeubels en loungebanken.

Lees ook:De valkuil van een kantoortuin
Lees ook:Wie heeft mijn werkplek gepikt?
Lees ook:Wat zijn de nadelen van een kantoortuin?
Lees ook:Zit je wel verantwoord achter een laptop?
Lees ook:Als de vrijdagmiddagborrel niets voor jou is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.