Hou alles georganiseerd met Trello

Trello

Trello

Trello is een visuele projectmanagementtool voor thuis en op het werk. In Trello houd je per project je documenten, afbeeldingen tot 10 Mb, lijstjes en hyperlinks bij en kan je ze delen met andere leden. Een project is zo een stuk aantrekkelijker om te doen.

Wanneer je je aanmeldt bij Trello doet het je denken aan Pinterest. Want ook hier begin je met borden te maken. Je kan er zo veel maken als je wilt en aan ieder bord een kleur toewijzen. Elk bord staat voor een project en is een webpagina met lijstjes die horizontaal over de pagina zijn verspreid zodat je een helicopterview over het project hebt. De items in iedere lijst worden kaarten genoemd en kunnen heen en weer gesleept worden. Een kaart is als een geel plakkertje en kan een checklist, een taak, een afbeelding, bestand, URL of dergelijke bevatten. In de rechterkolom vind je notificaties van de activiteiten van andere leden. Het is dus een prikbord, Sharepoint, e-mail en netwerkschijf in één.

Voor zakelijke klanten is er Trello Business Class. Als je voor meer leden zorgt, kan je gratis upgraden naar Trello Gold, waarin je de achtergrondafbeelding zelf kan instellen. Ook mag je afbeeldingen tot 250 Mb uploaden en kiezen uit 800 emoticons die overal in Trello te gebruiken zijn. De tool is ook als app voor iOs, Android en Windows 8 beschikbaar, zodat je hem altijd en overal kan raadplegen.

trello-afbeelding

Via: Lifehacker

Lees ook:Emoticons maken je sympathiek
Lees ook:Verdeel je tijd beter
Lees ook:Kostenbeheerder Concur in zee met Airbnb en Uber
Lees ook:Buitenshuis scannen of printen? Wis je sporen
Lees ook:Ook briefgeheim voor e-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.