Categorie: "Style"

Tip voor de secretaresse, bedruk je enveloppen!

Een eerste indruk begint op de deurmat. Wil je dat er bij jouw ontvanger meteen een belletje gaat rinkelen? Zorg dan voor bedrukte enveloppen. Hiermee laat je vanaf het eerste contactmoment zien wie je bent. En het mag dan minder voor de hand liggen dan bedrukt briefpapier, ook de envelop is een belangrijke tool om je (bedrijfs)boodschap over te brengen.

Een onderscheidend visitekaartje in vijf simpele stappen

visitekaartjes-combinatieOnze communicatie mag tegenwoordig dan misschien grotendeels digitaal verlopen, het visitekaartje blijkt een blijvertje. Niets zo handig ook dan tijdens borrel, diner of lancering, na een korte kennismaking je visitekaartje overhandigen voor toekomstig contact. Alle benodigde informatie paraat en bovendien krijg je meteen een goede indruk van je contactpersoon. Een visitekaartje vertelt namelijk meer over je dan je zou denken. Zaak dus om goed na te denken over huisstijl, design en te vermelden gegevens, alvorens je naar de drukker gaat.

Woensdag pas écht rokjesdag

 Andrey/Flickr CC BY 2.0

Afgelopen vrijdag was weliswaar de officiële rokjesdag, maar door de koude ochtend heeft het weinig vrouwen over de streep getrokken om hun rok uit de kast te trekken. Nee, meteorologisch gezien komt de echte rokjesdag er deze week pas aan.

Lifesavers voor kleding

Foto: Maegan Tintari/Flickr CC

Foto: Maegan Tintari/Flickr CC

Hoe voorkom je een ladder in je panty? Hoe maak je suède en lakschoenen schoon? En hoe krijg je zweetvlekken uit je witte blouse?