Tip voor de secretaresse, bedruk je enveloppen!

Een eerste indruk begint op de deurmat. Wil je dat er bij jouw ontvanger meteen een belletje gaat rinkelen? Zorg dan voor bedrukte enveloppen. Hiermee laat je vanaf het eerste contactmoment zien wie je bent. En het mag dan minder voor de hand liggen dan bedrukt briefpapier, ook de envelop is een belangrijke tool om je (bedrijfs)boodschap over te brengen.

Of je nu een webshop met kids kleding runt of een multinational bestiert; je huisstijl op zo veel mogelijk manieren doorvoeren, draagt bij aan de herkenbaarheid van je merk. Enveloppen bedrukken past volledig binnen deze strategie. Denk dus goed na over kleur (full colour of PMS), lettertype en grote van de envelopopdruk. Kies een passende sluitwijze; striplocksluiting of gomsluiting (=natklevend). En zorg dat je meteen een juiste oplage bestelt tegen een gereduceerd tarief (hoe meer enveloppen, hoe goedkoper deze bedrukt kunnen worden). Op de site van Reclameland vind je meer informatie over deze drukoptie, waarvoor geldt: gratis verzending voor alle enveloppen.