Skype voor Outlook

Waarom e-mailen als je ook kan chatten? Of nog beter: videochatten met je vrienden en familie of videoconferencen met je collega’s of opdrachtgevers zonder je Outlook inbox te verlaten. Dat kan wat Microsoft betreft, want die heeft de integratie van Skype en Outlook wereldwijd uitgerold. Dat maakte Skype onlangs bekend. Skype is sinds 2011 onderdeel van Microsoft. De ge├»ntegreerde dienst werd vorig jaar in een klein aantal landen getest. De kinderziektes die in de testfase zijn geconstateerd, zijn in de nieuwe wereldwijde versie verholpen. Ook videobellen in HD is nu toegevoegd. Je pc moet dan wel aan de systeemvereisten voldoen.

Foto: Skype/Microsoft

Er zijn nog wel een paar stappen te ondernemen. Je moet eerst een plug-in downloaden en installeren. Deze is beschikbaar voor de internetbrowsers Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer. Daarna kun je je Skype-contacten naar Outlook importeren. Ben je daarmee klaar, dan kun je eindelijk beginnen.

Lees ook:De beste tips voor veilig internetten
Lees ook:Skype Translator brengt de wereld dichterbij elkaar
Lees ook:Pas op voor de rtf-hack
Lees ook:Microsoft Office for iPad komt eraan
Lees ook:Windows 10 wordt gratis voor gebruikers van 7 en 8.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.