Een printer die in je hand past

ZUtALabs.com

ZUtALabs.com

Een printer die zo groot is als de printerkop van een traditioneel apparaat. Dat is de ZUtA Pocket Printer. Handig voor op reis. Of voor al die momenten dat je kaartjes wilt afdrukken die niet in een gewone printer passen.

De Zuta Pocket Printer van ZUtA Labs is een mini mobiele robotprinter die in je hand past. Het formaat of de dikte van het papier is voortaan geen probleem meer. De printer glijdt moeiteloos op papiervellen, enveloppen en kaarten, zolang de ondergrond egaal en waterpas is. Hij zal verkrijgbaar zijn in een zwart en een wit design.

Het gaat nog om een prototype. Het project kan met crowdfunding via Kickstarter van de grond komen. De ontwikkelaars hebben vóór 10 mei 400.000 dollar nodig en vandaag staat de teller al bijna op 337.000. Dat gaat de goede kant op. Bekijk hieronder het promotiefilmpje. Ik ben erg benieuwd hoe dit afloopt. Het project dan, niet het filmpje.

Lees ook:Een coole wereldkaart die je zelf kan bijhouden
Lees ook:Deze ruggordel houdt je rug recht als er geen rugleuning is
Lees ook:Een USB-stick voor iPads
Lees ook:Dit boek is stiekem een meubelstuk
Lees ook:Haal de 3D-printer in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.