Nooit meer een naam verkeerd uitspreken

Namez.com

Hoe spreek je de naam van een buitenlandse contactpersoon uit? En hoe spreekt hij jóuw prachtige maar lastige Nederlandse naam uit?  Als je elkaar nog niet aan de telefoon hebt gehad, biedt Namez de oplossing.

Namez bevat een database van namen van beroemdheden, politici, muziekbands en plaatsen. Je kunt ook alvast kijken of je contactpersoon er inmiddels in staat. Zo hoef je nooit meer met je collega’s te ruziën over de correcte uitspraak van die ene Scandinavische of Ierse naam.

Wanneer je op deze site jouw eigen naam inspreekt, kun je de audio-opname toevoegen aan dezelfde database. Wil je dit liever niet, dan heb je de mogelijkheid om via een widget een afspeelknop aanmaken die je kan insluiten op je website, in je e-mailhandtekening of je LinkedIn-profiel.

 

Lees ook:Verwijderingen op Google van start gegaan
Lees ook:Een onderscheidend visitekaartje in vijf simpele stappen
Lees ook:Kunnen papieren visitekaartjes nog?
Lees ook:De mooiste digitale uitnodigingen verstuur je met Paperless Post
Lees ook:Je vergeet nooit meer een naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.