Haal de 3D-printer in huis

Indiegogo.com

Indiegogo.com

Hier heeft de early adopter op zitten wachten; een 3D-printer die betaalbaar is.

De eerste betaalbare 3D-printer komt uit. De MOD-T is speciaal voor consumenten en klein genoeg voor op je thuiswerkplek. Hij weegt 5 kilo en is 38 x 28 x 36,5 cm. De maximale grootte van het te printen voorwerp is 15 x 10 x 12,5 cm. Het printmateriaal is PLA filament, die in allerlei kleuren op internet te bestellen is.

Deze printer komt met een app waarmee je in de webshop allerlei afdrukontwerpen kan bestellen, die je zelf kan aanpassen voordat je ze print. Gaandeweg wordt de shop uitgebreid met nieuwe ontwerpen op basis van klantenfeedback. 3D-ontwerpers kunnen hun creaties ook aan New Matter verkopen.

De printer is te reserveren voor 199 dollar (146 euro), exclusief portokosten. Je krijgt hem dan april 2015 binnen. En je krijgt er gratis een spoel van 0,5 kg aan filament bij.

Speelgoed printen is leuk voor kinderen. Maar als consument zou ik tussen de ontwerpen ook onderdelen van keukenapparatuur of meubels willen zien. Dan kan ik bijvoorbeeld zelf een nieuw handvat printen als ik het per ongeluk heb afgebroken. Met het oog op duurzaamheid hoef ik dan niet het hele apparaat te vervangen. Hopelijk behoort dat ook tot de toekomst.

Lees ook:Een printer die in je hand past
Lees ook:De makkelijkste 1-aprilgrappen
Lees ook:De 3Doodler is een 3D-printing pen
Lees ook:De Santa Tracker volgt de kerstman in het luchtruim
Lees ook:De leukste 1-aprilgrappen tot nu toe 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.