Inktpatroonshop biedt een nieuw spaarsysteem aan!

Voordelige inktpatronen

De voordeligste inkt, patronen, drumkits en toners bestel je bij inktpatroonshop.nl. Voor alle grote printermerken, zoals Brother, Dell en Canon hebben zij wel een passende en voordelige oplossing. De producten worden snel geleverd (meestal binnen 24 uur) en de verzending is helemaal gratis, zonder verplicht minimum bestel bedrag.

Aanbiedingen

Misschien ben je al op de hoogte van hun interessante aanbiedingen, zoals de voordeelpakketten en de maandactie? Dan willen we je graag informeren over het nieuwe spaarsysteem. Hiermee word jij als trouwe klant nog meer beloond met de voordeligste deal op al je printproducten. Als jij de bestellingen doet voor jullie kantoor, dan kun je heel veel geld besparen.

Spaarsysteem

Bij ieder bestelling krijg je als klant voor iedere uitgegeven euro (exclusief BTW) 1 spaarpunt. 1 spaarpunt is 10 eurocent waard. Bij een volgende bestelling kan je de spaarpunten inwisselen voor korting. Over het bedrag dat overblijft om te betalen, na aftrek van de spaarpunten, krijg je gewoon weer nieuwe punten. Dan kan het hard gaan met de korting!

Extra punten

Het spaarsysteem is voortdurend in ontwikkeling om de trouwe klanten van inktpatroonshop te belonen. Zo verdubbelen ze regelmatig de hoeveelheid punten die je krijgt bij een bestelling, gedurende een bepaalde periode. Of je krijgt extra punten bij een bepaald product. Voor het laatste nieuws over de acties kun je terecht bij de webshop.

Account

Om te kunnen profiteren van dit spaarsysteem, moet je een account aanmaken en je registreren bij inktpatroonshop.nl. Op je account kun je de gespaarde punten zien. Ze worden ook vermeld op je factuur.