Deze boomhut is een huurbare kantoorruimte

Misschien zit Londen om lege kantoorpanden verlegen. In ieder geval staat deze boomhut in Hoxton Square en kunnen bedrijven hem huren om in te werken. Het heeft bijna alles wat een kantoorruimte heeft.

Op afstand lijkt hij op een klein ruimteschip dat neergedaald is in het park. De boomhut van TREExOFFICE is gebouwd met duurzaam materiaal en is tevens te bewonderen tijdens het London Festival of Architecture. Hij is gefinancierd door het Park Hack Project.

De boomhut is een openbare kantoorruimte met acht afzonderlijke werkplekken, waar iedereen kan werken op zijn laptop en in teamverband kan vergaderen. Het heeft een eigen wifinetwerk en stroomvoorziening. Er is echter geen koffieautomaat. Maar met de vele koffietentjes rondom het park moet dat geen probleem opleveren. En ik zie ook geen toilet, maar misschien heeft Huxton Square openbare toiletvoorzieningen.

De opbrengst van de huur gaat direct naar het gemeentestadsdeel en de groenvoorziening van Huxton Square. Verenigingen kunnen het pand gratis huren tijdens het weekend. Hopelijk werkt de boomhut in de zomermaanden niet als broeikas en in de winter als koelcel. Maar daar heeft de architect vast aan gedacht.

Wie weet waait dit idee nog over naar Nederland.

Bron: parkhack.london

 

Lees ook:Nachtwerk? Eerst een koffieslaapje
Lees ook:Park en bos verminderen stress
Lees ook:Personeel Amerikaanse openbare aanklager verspreidt porno
Lees ook:Een sms’je van je MacBook krijgen zodra het wordt gestolen
Lees ook:Kunnen papieren visitekaartjes nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.