Het perfecte bureau voor een gezond lichaam

Stirworks.com. Bron foto: The Guardian Liberty Voice

Een bureau waaraan je kan zitten én staan? Ja, die bestaat en deze is mooi. Aanschouw de Stir Kinetic Desk.

Ik heb al eerder geschreven dat de hele dag zitten slecht is voor je bloedsomloop. “Zitten is het nieuwe roken”, lees ik overal. Als je een zittend beroep hebt, is het goed voor je om zo nu en dan rond te lopen en bij de koffieautomaat te staan bijkletsen. Met een collega of tegen de koffieautomaat. En ik heb ook geschreven over het loopbureau, het bureau met een loopband eronder. De kantoorindustrie is hartstikke goed bezig. Maar soms wil je wat langer blijven staan en ook nog echt werken voor de baas. Dat kan ook.

De Stir Kinetic Desk kun je tot stahoogte verstellen. En word je moe van het staan, dan ga je toch weer zitten? Hij heeft een strak design en is zeer prijzig. Hij kost namelijk bijna 4.000 dollar en wordt nu al de Apple van de kantoormeubelen genoemd. Hij heeft een touchscreen in het blad, waarmee je kan opzoeken hoe lang je hebt gezeten of gestaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Hij kan nog veel meer, maar de belangrijkste punten zijn dat hij de ingestelde hoogtes onthoudt, USB-poorten heeft, aangesloten kan worden op het wifinetwerk, en via bluetooth kan synchroniseren met je fitness app.

Omdat we niet allemaal een Stir Kinetic Desk kunnen hebben, zit er voorlopig niets anders op dan op het werk toch maar weer met de koffieautomaat te flirten of thuis met een laptop op het keukenwerkblad te telewerken.

Lees ook:Laat die light-frisdranken voortaan staan
Lees ook:Dit bedrijf houdt alles maar dan ook alles op kantoor bij
Lees ook:Agendeer meer pauzes per dag
Lees ook:Hurken is de groene thee van de lichaamshoudingen
Lees ook:Een zittend beroep? Er is nog hoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.