De mooiste digitale uitnodigingen verstuur je met Paperless Post

Paperless Post

Paperless Post

Ga je een feest organiseren? Ik heb het genoegen gehad om mijn digitale uitnodigingen te versturen met de webapplicatie van Paperless Post.

Voor een bruiloft, een verjaardagsfeest of een dinner party hoef je al lang geen papieren uitnodigingen meer te schrijven en op te sturen. Maar helaas is de keuze aan e-cards tamelijk beperkt. Bovendien kun je ze niet naar eigen wens bewerken. En als je een grote groep mensen wilt uitnodigen, ontvang je alle antwoorden in je eigen mailbox. Niet handig.

Paperless Post biedt de mooiste digitale kaarten voor iedere gelegenheid. De kaart opent in de webbrowser en is virtueel open te klappen. Een prachtig plaatje om te zien. Het aanbod van kaarten is trouwens erg groot maar je kan ook je eigen afbeelding uploaden. Het standaardaanbod is ook nog gratis. Wanneer je een account aanmaakt, krijg je een tegoed aan coins. Met deze coins kun je nog mooiere designletters, kaders en achtergronden uitkiezen, bijvoorbeeld de ontwerpen van Vera Wang.

Is het design af, dan kan je door naar het volgende tabblad om de details van het evenement in te vullen en de locatie in Google Maps te laten openen. Vervolgens begin je met het samenstellen van de genodigdenlijst of je importeert ze uit de contactpersonenlijst van je Gmail of Yahoo account. De naam van iedere gast zet je erbij en ook hoeveel mensen hij of zij mag meenemen.

De uitnodiging wordt uit jouw naam gestuurd zodat de ontvanger niet denkt dat het spam is. De RSVP-antwoorden met eventuele opmerkingen komen binnen in de app zodat je eigen mailbox niet overspoeld raakt. In je account zie je in het tabblad Tracking wie er wel en niet komen en wie nog niet heeft geantwoord.

Paperless Post is een bijzondere website en zeker aan te raden voor het eerstvolgende evenement.

screen960x960

Lees ook:Evenementen organiseren voortaan een eitje
Lees ook:Een evenement te organiseren? Vergeet de social media niet
Lees ook:Post-It® notes bewaren met Evernote
Lees ook:Zo open je met één muisklik meer Windows-programma’s tegelijk
Lees ook:Gebruik psychologie om iemand te overtuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.