De mooiste thuiswerkplekken

brightboldbeautiful.com

brightboldbeautiful.com

Werk je regelmatig tot altijd vanuit huis? Dan heb je veel baat bij een comfortabele werkplek. Je thuiskantoortje moet aantrekkelijk en praktisch tegelijk zijn. Als je het hiermee eens bent, laat je dan inspireren door de volgende websites.

 

Bright Bold Beautiful
Deze site heeft een rubriek genaamd Home Office. Haal hier ideeën op als je wilt weten hoe je je administratie op een creatieve maar ook goedkope manier kan ordenen en hoe je van iets lelijks iets moois kan maken. Wat een likje verf of een sinaasappelkistje al niet kan doen.

Apartment Therapy

Apartment Therapy

Apartment Therapy
Laat je werkgever niet alles weggooien. Kijk of en hoe je afgedane kantoorspullen op een leuke manier kan hergebruiken. In de rubriek Home Office vind je interessante decoratietips en doe-het-zelfinstructies om van je saaie thuiskantoor een prachtig ingerichte en slim georganiseerde werkhoek te maken. En dat van oude spullen. Je wordt gegarandeerd blij van de vele tips die niet alleen van de redactie maar ook van lezers komen.

 

Design Milk
Design Milk is een site gewijd aan interieur design en architectuur. De vele kijkjes in andermans huizen geven je een idee van wat allemaal mogelijk is, bijvoorbeeld met nissen.

Design Milk

 

Deze sites zijn ook te volgen op Pinterest, Tumblr, Twitter en Instagram. Ben je visueel ingesteld maar ook lui, dan is hier een tip van mij: zoek op Pinterest op het trefwoord ‘home office’ en je wordt overspoeld met prachtige thuiskantoorideeën van nog veel meer websites. Laat alles maar op jou afkomen.

Lees ook:Kledingtips van Pinterest
Lees ook:Pas op voor namaakformulier ESTA
Lees ook:Cadeautip: het Monde Riant memoblok
Lees ook:Tips en trucs voor Word
Lees ook:Wachtwoorden zijn zó niet van deze tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.